banner268

Vali Pehlivan "30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun"

Şanlı zaferlerle dolu tarihini 30 Ağustos 1922 tarihinde kazandığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandıran ve gücünü dosta düşmana bir kez daha gösteren Milletimizin bu büyük zaferini, 98. yıldönümünde bir kez daha gururla ve sevinçle kutlamanın heyecanını yaşamaktayız. 

Milletimiz bu şanlı zaferle; milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş,  hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Kahraman Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında kazandığı bu büyük muharebe ile Anadolu topraklarının ezeli ve ebedi vatanımız olduğu tescillenmiş, ülkemizin tarih boyunca olduğu gibi bağımsız, güçlü ve saygın bir devlet olarak yoluna devam etmesini sağlanmıştır.

Gücünü milli ve manevi değerlerinden, birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan aziz milletimizin, tarih boyunca oluşturduğu bu kenetlenmenin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşmamız muhtemel olan her türlü badireyi aşmamızı sağlayacağından şüphemiz yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızın kutlu olmasını diliyor; Büyük Taarruzun Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden tüm Şehitlerimizi, Gazilerimizi minnet, rahmet ve saygıyla yad ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269