banner268

Vali Güzeloğlu "başımızın tacı değerli annelerimiz şüphesiz ki hepimizin en değerli varlığıdır"

Onlar sadece bizleri bir fidan gibi özenle bakıp büyütmekle kalmıyor; bizlere iyi birer insan olmayı öğretiyor, aile birliğini yaşatıyor, kültürümüzü devam ettirerek toplumu geleceğe taşıyorlar.

Bu anlamlı gün vesilesiyle annelerimize olan sevgimizin, onlara verdiğimiz değerin daha anlaşılır bir şekilde ifade edilmesini ve bu değerin hak ettikleri şekilde onlara iletilmesini diliyorum. Bizi bu günlere getirip, emek veren annelerimize karşılıksız sevgileri, fedakârlıkları ve sabırları için teşekkür ediyor; varlıklarını ve verdikleri emekleri hiç bir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin her birini ayrı ayrı minnet, şükran, saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün hayatta olmayan başta kendi annem olmak üzere tüm annelerimize Allah’tan rahmet, yaşayan annelerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17