banner268

Vali Gül "birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum"

Vali Gül mesajında;

Bu mübarek gece vesilesi ile toplumsal olarak yaşadığımız bu zor süreçte Yaradan’dan sevgi, merhamet ve af niyaz ederken insani ilişkilerimizde hoşgörüyü esas almak, yaradılanı Yaradan’dan ötürü sevmek; iyiliklere, güzelliklere, hayra ve barışa atılmış en önemli adımdır.

Berat Kandili, bizlere Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. 

Bu gece hürmetine dargınlar barışmalı, yüzler birbirine gülümsemeli, kalplerdeki buzlar erimeli ve beraberce güzelliklere yürünmelidir.

Bu vesile ile, yaşadığımız bu zor günlerde Gaziantep modelini yaşatarak komşusu açken tok olmayan,  bütün zor durumdaki kardeşlerine yardımını esirgemeyen ve başlattığımız yardım kampanyasında en ön saflarda yer alarak Gönül Seferberliğine öncülük eden tüm hayırsever kardeşlerimize özellikle minnetimi ifade ederken, tüm İslâm Âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
KandilGaziantepDavut Gül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269