banner268

Tipioğlu "Şahsım ve Teşkilatım adına Sevgi ve Saygılarımı sunarım"

Tipioğlu mesajında "

Bu huzurun temininde güvenlik kuvvetlerimiz kadar tercihini huzurdan yana kullanarak, bölgede oynanmak istenen kirli ve bir o kadar kanlı oyunlara taviz vermeyen değerli hemşerilerimizin katkısı tartışılmazdır. Aileleriniz ve tüm sevdiklerinizle birlik beraberlik içerisinde daha huzurlu ve nice güzel bayramlara erişebilmenizi temenni eder:

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü olarak hizmet vermekten onur duyduğumuz, gücümüzün ana kaynağını oluşturan değerli Şanlılurfalı  hemşerilerimizin  maddi ve manevî sayısız güzelliklerini tadacakları Kadir Geceleri'ni en içten dileklerimle kutluyor; Gece'nin memleketimize, milletimize, Müslümanlara ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17