banner268

Tipioğlu "İçimizdeki barış ve kardeşlik duygularını daha da ön plana çıkarmalıyız"

Mesajında, kandillerin insanları birbirine yakınlaştıran, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran çok özel geceler olduğunu belirten Tipioğlu, “Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece, mübarek Regaib Kandili’ni bir kez daha idrak etmenin huzur ve mutluluğu içinde olacağız. Regaib Kandili üç ayların başlangıcıdır ve üç aylar Ramazan ayı ile taçlanacaktır.

Manevi coşkunun oldukça yoğun yaşandığı bir mevsim olan üç aylarda, bizler de içimizdeki barış ve kardeşlik duygularını daha da ön plana çıkarmalı, Allah’ın rızasını kazanmak amacıyla ibadet etmeli, şükretmeli ve hayatımız boyunca bu bilinçle yaşamalıyız.

İnsanın Rabbine şükrünün kendisine verilen nimetleri insanlarla paylaşmaktan geçtiğini unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslâm âleminin üç aylarını ve Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, Yüce Allah’tan bu aylarda yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17