banner268

Şırnak Valisi Pehlivan "ülkemiz, aydınlık yarınlara doğru emin adımlarla ilerlemektedir"

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajında;

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu, gururunu taşımaktayız.


Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği müstesna bir gün olan 23 Nisan’ı, dünya genelinde devam eden koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızla bir araya gelip bayram sevincini paylaşamadan kutlasak da bu anlamlı günün heyecanını ve coşkusunu bütün çocuklarımızla birlikte milletçe yüreğimizde yaşamakta ve yaşatmaktayız.


23 Nisan 1923 tarihinde "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" anlayışıyla, Türk Milletinin bağımsızlığını ve milli iradenin hakimiyetini bütün dünyaya ilan ederek açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz istiklal ve istikbal mücadelemizin öncü kurumu olmuş, Gazi Milletimizin kahramanlık destanları yazarak kazandığı Milli Mücadele sonunda Gazi Meclis payesini almıştır.


Atatürk tarafından 23 Nisan’ın, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmak üzere çocuklarımıza armağan edilmesi Milletimizin çocuklara verdiği önemin, değerin ve onlara duyduğu güvenin tezahürüdür. Gözümüzün nuru çocuklarımız ve gençlerimiz, devlet ve millet olarak geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan çok kıymetli hazinelerimizdir. Onların varlığı ve enerjisinin, şanlı tarihimizden, milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güç ile birleşmesi sayesinde ülkemiz, aydınlık yarınlara doğru emin adımlarla ilerlemektedir.


Bu duygu ve düşüncelerle,Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadele Kahramanlarımızı, tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. 


Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 101.kuruluş yıldönümünü, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını içten en iyi dileklerimle kutluyorum.

Anahtar Kelimeler:
şırnakAli Hamza Pehlivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17