banner268

Şanlıurfalı bürokratımız olacaksa böylesi olsun!

Şanurfalılar,liyakat sahibi,halka hizmeti Hak'ka hizmet olarak gören hemşehrileri Büyükhatipoğlu hakkında şu görüşleri dile getirdiler;

"Yıllardır Urfalı bürokratımız olsun diye çabalarız.Son otuz yılda memleketine gerçek anlamda hizmet eden liyakat sahibi bürokratlarımızın sahibi bir elin parmaklarını geçmemiştir.

Şanlıurfa rahmetli Selçuk Polat'tan sonra yüreği vatan,millet ve urfa için çarpan hemşehrimiz uğur büyükhatipoğlunu gördü. Aldığı her görevi başarı ile yerine getirmesi Şanlıurfalı bürokrat olacak ise böyle olsun dedirtti. Şanlıurfa'ların Ankara'da 7/24 her sorunu ve derdini çözmek için çabalayan bir hemşehrisinin olduğunu bilmesi bizlere huzur ve güven veriyor.

Eğer Urfa'lı bürokrat istiyor isek kriterlerimiz rahmetli Selçuk Polat ve Uğur Büyükhatipoğlu olsun.Göreve atandıktan sonra kendi insanını ve memleketini unutan bürokrat istemiyoruz.Onların Urfa'lılığı sadece nüfus kayıtlarında kalıyor.

Şanlıurfa'yı bürokraside başarı ile temsil eden Uğur Büyükhatipoğlu'nun daha üst makamlarda memleketine hizmet edeceğine inanıyoruz" dediler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269