banner268

Rektör Çelik "19 Mayıs 1919, Milletimizin özgürlük ve tam bağımsızlık ruhu ile inançla kurtuluşun, Milli Mücadele’nin başlatıldığı gündür"

19 Mayıs, tüm imkansızlıklara rağmen hürriyetinden taviz vermeyen, onurluca direnen bir milletin tek vücut haline gelerek başlattığı Kurtuluş Savaşı'nın ilk kıvılcımıdır.

Geleceğimizin teminatı olan gençler; milletimizin talihinin değiştiği dönüm noktalarından olan 19 Mayıs'ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması, gençliğe verilen önemi ve kıymeti ifade etmektedir.

Kıymetli gençlerimiz, tarih en birikimli öğretmendir. Tarihten edinilen tecrübeler geleceğe yönelik şahsi ve milli kazanımlara vesile olacaktır. Sizler milli ve manevi duygulara sahip, ilim ve irfanla donatılmış bireyler olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin emanetçisi olacaksınız. Sizlere güveniyor ve yarınlara umutla bakıyoruz.

Gençler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, Milli Mücadele kahramanlarını, vatan uğurunda mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17