banner268

Özyavuz,"Anadolu'nun Türk Yurdu Olması Sağlanmıştır"

Harran Belediye Başkanı Mehmet  Özyavuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Özyavuz, mesajında, Türk milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak şanlı zaferin bayramı olduğunu belirttiği 30 Ağustos ile Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün, bağımsızlığın kazanılmasında büyük önem taşıdığını vurguladı. Seçen, Mustafa Kemal Atatürk'ün, 30 Ağustos 1922'de tek yürek olan Türk milletiyle kazandığı eşsiz zafer ile tüm dünyaya özgürlük ve bağımsızlık dersi verdiğini belirtti. Zaferle Anadolu'nun, ebedi olarak Türk yurdu haline geldiğine vurgu yapan Başkan Özyavuz, mesajını şöyle sürdürdü: 
"Bu nedenle 30 Ağustos 1922 tarihindeki bu önemli zaferin taşıdığı anlam ve önemin çok iyi bilinmesi gerektiğine inanıyorum. Aziz milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, bu vatan uğrunda şahadet mertebesine yükselen aziz şehitlerimizi bu vesileyle de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17