banner268

Özşavlı “Bayramının tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim”

11 ayın sultanı bu mübarek Ramazan ayı süresince de, nefsimizi açlıkla sınadık ve kendimizi kısmen tüm dünyada açlıkla sınayan kulların yerine koyma fırsatı elde ettik. Bu sayede, açlığın vahametini idrak ettik ve kardeşlik hukuku çerçevesinde toplumsal dayanışmayı hâkim kıldık. Toplumsal dayanışma ve kardeşlik hukuku vesilesi ile de aramızdaki farklılıkların ne kadar küçük ve anlamsız olduğunun farkına vardıkdiye konuşan Özşavlı,

Biz de AK Parti olarak Şanlıurfa’da ve tüm Türkiye’de bu maneviyatı ve kardeşliği paylaşmak için kimi zaman sofralarınıza konuk olduk, kimi zaman bir bardak çayınızı içtik, kimi zaman hoş sohbetinizi dinledik ama sürekli sizlerle birlikte olduk. Bizleri sofranızda ve evinizde ağırladığınız ve bizden muhabbetinizi, misafirperverliğiniz esirgemediğiniz için Şanlıurfalı hemşerilerimden ve tüm milletimizden Allah razı olsun. Ramazan-ı Şerif boyunca gördüğüm manzara beni geleceğimiz için çok umutlandırdı. Biz böyle bir ve bu kadar birbirimize bağlı olduğumuz sürece bu milleti hiçbir güç yıkamayacak ve bu ulu çınar ilelebet ayakta duracaktır.

Bu duygular ile mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, bu mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17