banner268

Özcan “Bayramın barış, huzur ve mutluluk içinde yaşanmasını diliyorum”

Özcan mesajında,

“Mutlulukların arttığı, acıların paylaşılarak azaldığı özel ve müstesna günlerden biri olan Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; sevgi, kardeşlik, paylaşma, hoşgörü ve dayanışma gibi insani-ahlaki değerlerimizin artmasına, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına, çevremizdeki insanları fark etme, akrabalık ve komşuluk bağlarının pekişmesine imkân sağlayan günlerdir.

Ülkemizde ve tüm İslam Aleminde Ramazan Bayram’ının oluşturduğu sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik iklimi içinde dargınlıkların ve küskünlüklerin sona erdirilmesine de her zaman vesile olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, Dünyanın birçok yerinde zulme uğrayan ve demokrasi mücadelesi veren kardeşlerimizin haklı mücadelelerini muzafferiyet ile taçlandırıp; barış, huzur ve mutluluk içinde yaşanmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269