banner268

Öncel "Türk İslam alemine, milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Mevla'dan niyaz ederim."

MİSİAD Genel Başkanı ÖNCEL`in Kadir Gecesi Mesajında;

İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayının hikmeti şükürler olsun ki bizlere dostluk ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşamamıza, bir çok hayır ve hasenatı yapmamıza, yoksulların, çaresizlerin halinden anlama şuuru vermesine Hamdü senalar olsun. Ramazanın sonuna yaklaşırken,Kuran-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi idrak edilecek. Peygamber Efendimiz: "Kadir gecesini, fazilet ve kudsiyetine inanarak ve sevabını yalnız Allah'tan bekleyerek ibâdet ve tâatle geçiren kimsenin -kul hakkı hâriç- geçmiş günâhları bağışlanır." buyurmuştur. 

Bu vesile ile bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize huzur getirmesini temenni eder Türk İslam alemine, milletimize,tüm teşkilatlarımıza ve üyelerimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Mevla'dan niyaz ederim.

Anahtar Kelimeler:
MüsiadFeridun öncel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17