banner268

Milletvekili Cevheri "kadınlarımızın ‘8 Mart Kadınlar Günü Kutlu’ olsun"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali CEVHERİ, 8 Mart Kadınlar Günü mesajında;

Aile ve toplumumuzun temelini teşkil eden, sevgi ve şefkat kahramanı olan kadınlarımız, fedakârane gayretleri ile istikbalimizin umut kaynaklarıdır. Hayatımızda belki de en öncelikli yere sahip olan kadınlarımızın ‘8 Mart Kadınlar Günü Kutlu’ olsun.

Kadınlarımız ve dolayısıyla annelerimiz, çocuklarının ve gelecek nesillerin ilk muallimleridir. Bu yönleri ile gelecek nesilleri inşaa aşamasında çok önemli sorumlulukları bulunmaktadır.

Bu vesileyle, kadına yönelik her türlü fiziki, ruhsal şiddeti ve ayırımcılığı kınıyorum. Yine, ailenin kurulmasını kolaylaştıran ve korunmasını sağlayan politika ve eylemler bizim açımızdan öncelikli olduğu ifade ederken, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyen bir düşüncenin mensupları olarak, tüm şehit annelerinin ve şahit annelerimizin, kadın milletvekillerimizin ve kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü yürekten tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyor, selam ve saygılar sunuyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiM.ali Cevheri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17