banner268

Milletvekili Cevheri "14 Mart Tıp Bayramınızı içtenlikle tebrik ederim"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali CEVHERİ’nin

‘14 Mart Tıp Bayramı’

ile ilgili Basın Açıklaması (14.3.2022)

Tüm milletimiz ve tıp camiası olarak, son iki yılda pandemi ile birlikte sıkıntılı günler yaşadık. Toplum olarak, Pandemi ve salgın nedeni ile ciddi bir tehdit içindeyiz. Bu tehdidinin en ön cephesinde ise, fedakârca görev yapan sağlık personelimiz (Doktorlarımız, Hemşirelerimiz, diğer sağlık personelimiz) bulunmaktadır. Gerek büyük çaplı ve yeni sağlık (Şehir Hastanelerimiz, Uçak Ambulans vb) tesislerimizin hızla hizmete girmesi ve gerekse aşı (yerli aşı TURKOVAC) uygulamasının yaygın hale gelmesi ile yüksek kaliteli sağlık hizmetleri alanında önemli aşamalar kat edilmiştir. Bu mücadele sırasında sağlık ordumuzun verdiği şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Tıp camiası ve sağlık sektörü olarak, tüm insanlığa vermiş olduğunuz vaz geçilemez ve ikame olunamaz hizmetler için teşekkürlerimi sunar, 14 Mart Tıp Bayramınızı içtenlikle tebrik ederim. Saygılarımla…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17