banner268

Kutlamalarda eğlence olmayacak

Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Şanlıurfa'nın kurtuluş yıl dönümü programını açıklamak üzere basın mensuplarıyla bir araya gelerek programın akışını açıkladı. Birçok etkinliğin düzenleneceği kutlamada, sınır ötesinde devam eden operasyon ve şehitlere saygı amacıyla eğlence düzenlenmeyecek.

11 Nisan kutlamalarının programını yaparken, eğlence ve coşku dolu bir program hazırladıklarını, ancak TSK'nın Afrin'de düzenlediği operasyon gerekçesiyle eğlenceyi iptal ettiklerini söyleyen Çiftçi, "6-7-8 Nisan'da Osmanlı Sancağından Cumhuriyet kentine Urfa tarihi sempozyumu düzenleyeceğiz. Bu sempozyumu GAPTEM'de düzenleyeceğiz. Yine 6 Nisan günü GAPTEM'te Osmanlı Urfa kitap tanıtımı ve Prof. Dr. Abdullah Ekinci'nin konuşmaları olacak. 11 Nisan Urfa'nın Kurtuluşu resim sergisi düzenlenecek. 8 Nisan'da Şanlıurfa müzesi önünde "Büyükşehirle spor yapıyorum, geleceğe sağlıkla bakıyorum" etkinliğini düzenleyeceğiz. 9 Nisan'da saat: 10:00'da Ulucami'den başlayıp, hamarat eller çarşısına kadar bir kortej yürüyüşü gerçekleştireceğiz. 11 Nisan günü Kurtuluş müzesi gezisi olacak. Yağlı boya resim sergisi olacak. Ödül töreni ve sergi olacak. 11 Nisan fuar merkezini açacağız ve akşam da 11 Nisan kurtuluş gecesi buluşması düzenleyeceğiz. 15 Nisan'da da saat: 10'da Şanlıurfa müzesi önünde 7. Göbeklitepe Kurtuluş Koşusu düzenleyeceğiz" dedi.

Çiftçi, program akışını açıkladıktan sonra 6 Nisan'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Kültür ve Turizm Bakanı'nın kente geleceğini söyledi. 11 Nisan'da Şanlıurfa Fuar Merkezi açılışına ise Bakan Fakıbaba ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan katılacak.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa11 Nisan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269