banner268

Kirişçi "Regaib Kandili Kutlu Olsun"

Kirişçi mesajında  “Mübarek üç ayların ilk kandili olan Regaib Kandili’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının öne çıktığı bu günleri iyi değerlendirerek, manevi ikliminden yararlanmalıyız. Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiret kapılarını sonuna kadar açtığı bu günleri iyi değerlendirerek, kalplerimizin yumuşamasına vesile olacağına inanıyorum.

Üç aylar olarak bilinen manevi değeri yüksek ayları yaşamaya başlarken ilk olarak Regaib Kandili’ni hep birlikte idrak edeceğiz. Üç Aylar, geleneklerimizde mübarek yani bereketli aylar olarak görülmüş ve adlandırılmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini kutlar, sevgi ve saygılar sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17