banner268

"Kahramanlık Kanımızda Var"

ŞUTSO, Kızılay Şanlıurfa Şubesi işbirliğiyle Kızılay'a destek olmak amacıyla "Kahramanlık Kanımızda Var" temalı kan bağışı kampanyası düzenliyor. ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, kan bağışı kampanyasına katılım için ŞUTSO üyeleri başta olmak üzere tüm Şanlıurfalılara çağrıda bulundu. ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, kan bağışı kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Üyelerimizin sağlıklı bir yaşam sürdürmesi ve Türk Kızılayı’nın kan ihtiyacının bir bölümünün karşılanması adına bir kan bağışı düzenlemeyi düşündük. Kan bağışı stantlarımız, 04 Nisan 2018 Çarşamba tarihinde, ŞUTSO Hizmet Binası’nda kurulacak ve 10:00 - 17:00 saatleri arasında kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır.

Bu bağlamda Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerimiz ve odamıza kayıtlı tüm üyelerimizi, başlattığımız kan bağışı kampanyasına destek olmak üzere kan bağışında bulunmaya davet ediyorum’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17