banner268

Günaydın "15 Temmuz,milli değerlerimizi, demokrasimizi, birliğimizi ve bağımsızlığımızı ebedileştiren bir simgedir"

Günaydın 15 Temmuz mesajında; 

"Bu karanlık gece milletimizin tarihte yaşadığı en yıkıcı ve en tehlikeli saldırı olarak hala hafızalardaki tazeliğini korumaktadır. Darbecilerin ihanet planını ters yüz eden aziz milletimiz, hür ve bağımsız yaşama iradesini bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz akşamı ülkeyi ele geçirmek isteyen silahlı canilere, tanklara, uçaklara karşı canını siper ederek tarihin akışını değiştiren milletimiz, bugünü hafızalara 'milli direniş destanı' olarak kazımayı başarmıştır.

Bu vesile ile hain kalkışma gecesi canını vatanı için siper ederek kendini bilmez FETÖ cü lere geçit vermeyen şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize ise hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler vermesini yüce rabbimizden niyaz ediyorum.  Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun.”

Anahtar Kelimeler:
şehmus Günaydın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17