banner268

Eyyupoğlu,kırgınlıkların unutulması gerektiğini söyledi.

Kurban bayramı sebebiyle yazılı bir açıklama yapan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyupoğlu, toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından olan bayramların, insanlar arasındaki sevgi, saygı, kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ve toplumdaki birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olduğunu kaydetti.
Her yönüyle ayrı bir anlamı, ayrı bir özelliği ve ayrı bir güzelliği bulunan kurban bayramının İslam coğrafyasında mutena bir yeri olduğunu ifade eden Eyyupoğlu, “Pek çok güzellikleri ve hikmetleri bünyesinde barındıran Kurban Bayramı’nda; birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşmanın, yoksula, kimsesize ve çaresize yakınlaşmanın en güzel örneğini yaşıyoruz” dedi.
Başkan Eyyupoğlu, birlik olmanın, beraberlik içerisinde kenetlenerek geleceğe umutla bakabilmenin, barışın esenliğin, teslimiyetin ve fedakârlığın yoğun yaşandığı kurban bayramının milli ve manevi duyguları daha da sağlamlaştırdığını da vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17