banner268

Cevheri ve Özyavuz Gündemi Değerlendirdi.

Şanlıurfa AK Parti  Milletvekili Mehmet Ali Cevheri
“Türkiye yerli ve milli sanayisine yatırım yaptık.Savunma sanayiinde uluslararası teknolojiden ileriye geçtik.Bizim mühendislerimiz artık uçak yapıyor.Kendi ürettiklerimizle harekâtı devam ettiriyoruz.Kıbrıs harekâtında mermi atamazken bugün kendimiz kendi gemilerimizi yapıyoruz. Sismik gemilerimizi biz yapıyoruz.Sia ve ihaların Yaptıklarına bakın bunları artık Türkiye yapıyor.Türkiye kendi bütçesine göre Suriye’den gelen göçmenlere 40 milyar $ yardım yaptı.Urfa yalnızca 600.000 misafir ağırlıyor.Dünyanın tümüne 8 milyar dolarlık yardım yaptık.Burada Türk bayrağı dalgalansın yeter isterse Allah canımıza alsın diyorlar .”dedi.
Daha sonrasında sözü İbrahim Özyavuz aldı ve ; 
“Dünyayı aydınlattığınız için teşekkür ediyorum.YPG-PYD-PKK buraya niçin geldiler bunu iyi tahlil etmek lazım.Terörün dini ,ırkı,dili yok.Güvenlik şeridi bizim  en doğal hakkımız.Bölge insanımız gerçekten vatanına sahip çıkıyor.Bombalar atılırken halkımız Mehmetçiğimize el sallıyor. Dünyanın hiçbir yerinde bu tabloyu göremezsiniz.Türkiye cumhuriyeti dünyanın bütün mazlumlarına sahip çıkacaktır.Biz şehitler kadar kıymetli değiliz hiç kimse şehitlerimiz kadar kıymetli değildir.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17