banner268

Cevheri "Milletimizin birlik ve beraberliği ile nesillerdir bizi birbirimize bağlamaya vesile olan Kurban Bayramınızı kutluyorum"

Cevheri mesajında şöyle devam etti:

"Bayramlar, sevgi ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı, kırgınlıkların unutulduğu günlerdir. Manevi değerlerimizi tekraren yaşadığımız bu günler, aynı zamanda dünya meyvesi çocuklarımıza değerlerimizi aktardığımız özel zamanlardır.

Her Bayram olduğu gibi bu bayramın da, dostluk ve kardeşlik duygularının her zamankinden daha yüksek coşkuyla yaşanması ile barışın, sevginin, kardeşliğin ve sıla-i rahim’in yaşadığı günler olmasını niyaz ediyorum.
Rabbim ibadetlerimizi ve Allah’a yakınlaşmamıza vesile olan kurbanımızı kabul etsin. Bu duygu ve düşünceler ile Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, Şanlıurfalı hemşerilerimizin ve Milletimizin Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, saygılarımı sunuyorum."

Anahtar Kelimeler:
M.ali Cevheri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269