banner268

Cevheri "Kahraman milletimizin ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tebrik ederim"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali CEVHERİ "

15 Temmuz 2016 tarihinde yıllardır dış mihraklar tarafından organize edilen hain FETÖ örgütünün ihanet teşebbüsü Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, milli irademizi yok etmek, vatanımızı işgal etmek, milletimizin cansiperane savunması ile bertaraf edilmiştir. Nasıl ki, Kût'ül-Amâre’de, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, milletimiz büyük bedel ödemek pahasına vatanını ve demokrasisini korumuştur. Aynen o karanlık gecede başlayan, alçakça planlanan hain darbe ve işgal girişimine karşı, Milletimizin ve Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve azimli mücadelesi ile destanlaşmıştır.

15 Temmuz gecesi; Devletimiz, Milletimiz, Meclisimiz ve Cumhurbaşkanımız, topyekûn alçak ve hain bir darbe teşebbüsünün hedefi olmuştur. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla tek yürek olan kahraman milletimiz, sel olup, meydanları doldurmuş, iç ve dış ihanet komitelerine karşı duran 251 kahraman vatan evladı, şehitlik mertebesine yükselmiş, 2.626 kahraman vatandaşımız da gazi olmuştur. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla ayağa kalkan milletimiz, canı pahasına ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır.

Birçok stratejik hedef ile birlikte TBMM’de hedef alınarak bombalanmıştır. Bu ‘hayasızca akını’ düzenleyen, sinsice devletin bünyesine yerleşip bir ur gibi büyüyerek, bu alçak ihanete kalkışan şebeke, milletimizden gereken dersi almıştır. O karanlık gecede FETÖ; devleti ele geçirmeye, milleti tahakküm altına almaya, kaosa sürüklemeye, iç savaşa sokmayı hedeflemiş, nihai hedef olarak ise, milletimizi esir ve ülkemizi işgal ile emperyalistlerin sömürüsüne sunmak istemiştir.

Devletimiz, bu tehdidin bertaraf edilmesiyle birlikte, içeride olduğu kadar, dış politikada, özellikle de güvenlik alanında ülkemizin ayağına pranga olan görünmez bağlardan kurtulmuştur. Sınırlarımız içinden ve dışından gelen terör tehditleri karşısında mukavemet kapasitemiz artmış, Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçleri, bu hainlerden temizlendikten sonra, asli görevini tam ve başarıyla yürütmeye başlamıştır.

Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, Şanlıurfa’mızda tüm hemşerilerimiz, 15 Temmuz gecesi üzerlerine düşeni yapmış, emanete sahip çıkmak adına haftalarca, meydanlarda istiklaline sahip çıkarak hainlerin niyetlerine engel olmuşlardır. İhanet kalkışmasına karşı gece boyunca var olma mücadelesi yapan milletimiz, sabah ile birlikte ihaneti bastırmış, 15 Temmuz 2016 gecesinde her zaman olduğu gibi sadakat, ihanete üstün gelmiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yedinci yıldönümünde, başta demokrasimize karşı yapılan hain kalkışmaya direnen, bu uğurda canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize ise sağlık ve uzun ömürler dilerim. Kahraman milletimizin ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tebrik eder, saygılarımı sunarım."

Anahtar Kelimeler:
M.ali Cevheri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269