banner268

Bu Sessizlik Hayra Alamet Değil!

Bu noktada biz de soruyoruz!

Sağlıkta yaşanan şiddet olayında Müdür Bey doktoruna neden sahip çıkmadı?

Hastanede ziyaret etmeyip Valiliğe çağrıldığına dair haberler doğru mu?

Daha önce Eyyubiye Hastanesindeki mobbing iddiaları üzerine apar topar herhangi bir tebliğ yapılmadan başhekimi görevden alan Sağlık Müdürü şuan ki mobbing iddiaları için neden sağır ve dilsiz?

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinin doçent Doktor tarafından yönetilmesi gerekirken Pratisyen doktor tarafından yönetilmesi ne kadar doğru?

Urfa’daki 8 hastanenin halen vekâleten yönetilmesi müdür beyin kararı mı?

Göreve başlamasının üstünden 1 yıl geçmesine rağmen Şanlıurfa’da sağlık alanında hiçbir gelişme olmaması her geçen gün Gaziantep, Adıyaman gibi komşu illere sevklerin artması doktor sayılarının 1 yıl öncesine oranla yarı yarıya düşmesi karşısında ne yapıldı?
Hastanelerde hasta kuyrukları tetkik randevuları uzayıp uzarken müdür bey hangi çözüm önerilerini sundu?

Görev süresi boyunca haftanın en az 2 iş gününü Ankara’da geçiren Sağlık Müdürü Urfa’ya bir katkı sağlayamadığına göre ne amaçla Ankara’da bulunuyordu, hangi kulis faaliyetlerinin içindeydi?
Şimdi biz de diğer meslektaşlarımız gibi soruyoruz Urfa sahipsiz mi?

Bu haberimizi de paylaşan personellere soruşturma başlatılacak mı?

Sağlıkta bu diktatörce ve yetersiz yönetim daha ne kadar devam edecek?

Sayın Vekillerimiz, Sağlık Bakanımız, Cumhurbaşkanımız, İl Başkanımız, Sağlik sen ilbaşkani ve Valimiz ne zaman bu soruna el atacak?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17