banner262

BAŞKAN MEHMET YALÇINKAYA'DAN 19 MAYIS MESAJI

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, 103 yıl önce bugün bağımsızlık mücadelesinde ilk adımının atıldığına dikkat çeken Başkan Yalçınkaya “Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919'da Samsun'a attığı ilk adım ile ülkemizdeki bağımsızlığın yolunu açmıştı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Şanlıurfa’mız ve ülkenin dört bir yanında da atalarımızın verdiği destansı mücadeleler milli mücadelemizin zafere gitmesini sağlamıştır. Güzel yurdumuz düşman işgalinden kurtulurken bugünün önemine istinaden 19 Mayıs gençliğimize armağan edilmiş, 19 Mayıs Atatürk’ün gençliğe verdiği önem ve değerin de sembolü olmuştur” dedi.

Gençlere verdiği önemi de dile getiren Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bizler gençlere armağan edilen bu vatanı, yine gençliğin geleceğe taşınması için kendi üzerimize düşen sorumluluklarımızın farkındayız. Yerel yönetimler olarak gençlerimizin aydınlık yarınları için eğitimden spora pek çok projeye imza attık ve atmaya da devam edeceğiz.

Değerli gençlerimizin de bağımsızlık meşalesini geleceğe layıkıyla taşıyacağına inanıyor, onlara daha güzel yarınlar bırakmak için bizler de her gün daha fazla artan azmimizle çalışmaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm gençlerimizin ve hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17