banner268

Başkan Kaya "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutluyor, saygılarımı sunuyorum."

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yön.Kur.Başkanı Mehmet Kaya basın açıklamasında;

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz! 100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından kurulan bu büyük devlet, özgürlük, bağımsızlık ve demokrasi yolunda atılan önemli bir adımın simgesidir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlarken, bu büyük mirası korumak ve daha da ileriye taşımak için sorumluluklarımızı hatırlamalıyız. Ülkemizin geçmişte yaşadığı zorluklar ve kazandığı zaferler, bizlere birlik, dayanışma ve kararlılıkla her türlü engeli aşabileceğimizi gösterdi. Bugün, aynı ruhla geleceğe yürüme kararlılığımızı yineleyelim.

Bu büyük mirası yaşatmak ve daha da büyütmek hepimizin asli görevidir. Türkiye Cumhuriyeti, 100 yıldır istikrar, büyüme ve gelişme konusundaki kararlılığıyla tüm dünyaya örnek olmuştur. Gelecek nesillerimize daha iyi bir Türkiye bırakmak için, hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz.

Ayrıca, genç nesillere daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için çaba göstermeliyiz. Eğitim, teknoloji ve inovasyon alanındaki yatırımlarımızı artırarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir sonraki 100 yılına güçlü ve hazırlıklı bir şekilde girebiliriz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünde, bu tarihi anı paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Gelecekte de birlikte çalışarak, ülkemizi daha da büyütmek ve kalkındırmak için el birliğiyle çaba göstermeye devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, her birinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Geleceğe umutla bakalım ve bu büyük ülkeyi daha da yüceltelim!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutluyor, saygılarımı sunuyorum.

Nice yıllara!

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞUTBMehmet Kaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269