banner268

Başkan Albayrak "Atatürk bizlere geniş ve aydınlık bir ufuk emanet etmiştir"

Başkan Albayrak “Biliyoruz ki bugün, Türkiye Cumhuriyeti benliği ve güvencesi altında yaşayan her ferdin özgürce attığı her adımda, fikri ve vicdanı hür yetiştirilen her nesilde Ata’mızın sonsuz emeği vardır.

Atatürk, dönemin şartlarında yapılması gerekenleri, tüm yoksunluk ve imkânsızlıklara rağmen inanç ve kararlılıkla yerine getirmiş, bizlere geniş ve aydınlık bir ufuk emanet etmiştir.

Bugün bizlere düşen görev; kazanımlarımızı koruyarak, çağdaşlıktan, laiklikten, özgürlüklerimizden asla bir adım bile geriye düşmeyerek, aldığımız emaneti daha da ileri boyutlara taşımaktır.

Cumhuriyete, demokrasiye, laikliğe, çağdaşlığa gönül vermiş bizlerin, Atamızın bıraktığı eşsiz armağanı korumak ve kollamak adına verdiği mücadele asla bitmeyecek, bitirilemeyecektir.

Bu düşünce ve duygularla, ilke ve devrimleriyle hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığı uygarlık yolunda kararlı ve de istikrarlı ilerleyişimizi sürdüreceğimize, söz veriyor Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17