banner268

Bağlı,"Kurban Bayramına ulaşmış olmanın heyecanı içerisindeyiz"

Bağlı;Sevgili Hemşehrilerim,

Bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı paylaşma ve kardeşlik duygularını asırlar boyu içimize sindirmiş; bu atmosferi tüm yıla yaymış necip bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu nedenle, vatandaşlarımızın zor durumda olan yardıma muhtaç insanlara da her zaman olduğu gibi bu bayramda büyük bir hassasiyetle yardım elini uzatacaklarından hiç şüphem yoktur.
İnanıyorum ki, bu bayramda da bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının tüm İslam âlemi ve dünyada barışın ve esenliğin hakim olmasına vesile olmasını temenni eder, tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini, sağlık içinde nice bayramlara kavuşmalarını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17