banner268

Bağlı "Peygamberimiz, kendisiyle birlikte, huzuru, mutluluğu, barışı, kardeşliği ve sevgiyi de beraberinde getirmiştir".

Bağlı mesajında Mevlid Kandilinin sevgi, muhabbet ve kardeşlik bağlarının daha da güçlendirmesini dilediğini belirterek; “Alemlere rahmet olarak gönderilen ve insanlığın kurtuluşu için hayırlı bir başlangıç olan sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'in dünyaya teşrif ettiği bu mübarek günde, O’nun sevgisini ve hoşnutluğunu kazanmamızı dilerim. Kendisinden önceki peygamberler gibi sadece bir kavme veya bir millete değil tüm insanlığa gönderilen Peygamberimiz, kendisiyle birlikte, huzuru, mutluluğu, barışı, kardeşliği ve sevgiyi de beraberinde getirmiştir. Mevlid Kandili, Peygamberimizin bizlere getirdiği değerleri ve O’nun öğütlerini anlamak ve yaşamak için çok önemli bir imkandır. 
Bu mübârek gece vesilesiyle, birlik ve beraberliğimizin, huzur ve refahımızın daha da artmasını diliyor, tüm İslam Aleminin mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik ediyor, Aziz Hemşehrilerime Allah’tan, sağlık, huzur ve mutluluk temennilerimle, selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17