banner268

Bağlı "Cumhuriyet Milletimizin yeniden dirilişinin simgesidir"

Başkan Bağlı, Türkiye Cumhuriyeti 96. yılında Devlet ve Milletiyle el ele vererek muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefine doğru emin adımlarla süratle ilerlerken, bu millet, bugünlere nasıl gelindiğini unutmayacaktır. Şanlı tarihimize, milli benliğimize sahip çıkacak, çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir biçimde yürümeye devam edecektir. İnsanların her bakımdan mutlu olduğu, güçlü, zengin, müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Milli hedeflerimize ulaşmak için ihtiyaç duyduğumuz güç, İstiklal Mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunda gizli olduğu asla unutulmamalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; mukaddes vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin taçlanarak, Cumhuriyetimizin kurulduğu bu anlamlı yıldönümünde, Cumhuriyetimizi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Milletçe rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Büyük Türk Milletinin bayramını kutluyor, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.

Anahtar Kelimeler:
SgkM.selim Bağlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269