banner268

Bağlı "Atatürk,Türk Milletinin kaderini ve tarihin akışını değiştirdi"

Mustafa Kemal Atatürk üstlendiği tarihsel görevle, Türk Milletinin kaderini ve tarihin akışını değiştirmiş, yanmış, yıkılmış yurt topraklarında, çağdaş dünyanın değerlerini benimsemiş, tam bağımsız, laik, demokratik, çağdaş bir devlet kurmuş ve Türk Ulusuna armağan etmiştir.

Atatürk,Dünya tarihinin en başarılı mücadelesini vermiş bir ordunun Başkomutanı ve devrim yapmış, devlet kurmuş, ulusuna muasır medeniyetlerin üstüne çıkma hedefini göstermiş, aklın ve bilimin öncülüğünde ilerlemeyi öğütlemiş bir önderdir.

Uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her koşulda sahip çıkmalı, Cumhuriyetimizi yaşatmanın, hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu unutmamalıyız.

Türk Ulusunun Atatürk’e ve mirasına sahip çıkması, kendi geleceğine ve çıkarlarına sahip çıkması demektir.

Bir kez daha ilke ve devrimlerini bağlılığımızı yineleyerek, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün yıldönümünde anısı önünde saygıyla eğiliyorum.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
Sgk10 KasımM.selim Bağlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17