banner268

Bağıban "Kardeşlik ruhumuzu güçlendirelim"

Bağıban mesajında "Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği yoksulun, yetimin, korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı bayramlar hepimiz için benzersiz günlerdir. Bayramın sağladığı manevi iklim sayesinde kazanılan saygı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü kültürünü hayatımızın bundan sonraki bölümüne yayalım."
Büyük bir heyecanla karşılanan bayramların Türk inanç ve akidelerinin en görkemli ve renkli anları olduğunu dile getiren İsmail Bağıban mesajında, “Millet olarak bayram coşkusuyla daha fazla kucaklaşalım.Kardeşlik ruhumuzu güçlendirelim. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın milletimize, İslam alemine ve tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum" ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17