banner268

Altun"ülkemiz bundan sonra darbe girişimleriyle değil, tüm alanlarda gösterdiği gelişmeler ve başarılarla anılacaktır."

Başkan Ahmet Altun mesajında şunları kaydetti: “Biz, Türk Milleti olarak bağımsızlığımıza, demokrasimize ve diğer temel ilkelerimize karşı yapılacak her türlü darbe ve girişimlerin her zaman karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Aziz milletimizin, 15 Temmuz 2016 gecesi maruz kalınan hain darbe girişimine, birlik ve beraberlikle ve canı pahasına verdiği mücadele de temel ilkelerimize sahip çıktığımızın en büyük göstergesi olarak tarihteki yerini almıştır. Umuyoruz ki, ülkemiz bundan sonra darbe girişimleriyle değil, tüm alanlarda gösterdiği gelişmeler ve başarılarla anılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün altıncı yıl dönümünde, darbe girişimine karşı mücadele ederken şehit olan tüm kahramanlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyor, vatanperver gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269