banner268

Akyürek,"Sevinçlerin paylaşıldığı günleri yaşıyoruz"

Akyürek,"

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu bu anlamlı günler, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli bir fırsattır. Milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak kardeşçe kucaklaşmalı, bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmalıyız.
Bayramlar; bireyselleşen, kendine ve topluma yabancılaşan insan sayısının hızla arttığı günümüzde, her türlü insani-ahlaki değerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir.
Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bu ruh, kardeşlik ve hoşgörü duygularının yoğunluk kazandığı bayramlarda daha belirgin bir biçimde ortaya çıkmaktadır. 
Bu vesileyle, tüm hemşerilerimizin, esnaf, tüccar ve sanayicimizin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bu huzur dolu günlerin tüm insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17