banner268

“Akçakale çadır kent”teki mağduriyete son!

Başkan Beyazgül www.urfagap.com’a yaptığı özel açıklamada;

“Son günlerde kamuoyunda sıkça yer alan, Akçakale Çadır Kent’te çalışan işçilerin sorunları partimize kadar yansıdı. Önce Akçakale Kaymakamını arayarak konu hakkında bilgi aldım. İç İşleri Bakan Yardımcımızı arayarak sorunu kendilerine aktarıp bir an önce işçilerimizin mağduriyetinin giderilmesi için koordineli bir şekilde çalışarak sorunu çözmemiz gerektiğini belirttim.

Sayısal manada işten çıkarılma olacaksa da bunu hakkaniyet ölçüleri içersinde kura ile yapılması gerektiğini söyledim. Değerli hemşehrilerim şunu bilsinler ki AK Parti vatandaşlarımızı mağdur etmek için değil onlara daha müreffeh ve mutlu bir yaşam sunmak için vardır.Bende bu partinin İl Başkanı olarak olayı duyar duymaz gerekli girişimleri yaptım.

İşçi kardeşlerim müsterih olsunlar yasal çerçeve içersinde ne gerekiyorsa yapılacaktır. Hiç bir kurum ve kuruluş keyfi muamele ile hiçbir vatandaşımızı mağdur edemez.Bunu AK Parti İl Başkanı olarak taahhüt ediyorum.Konunun takipçisi olacağım, işçi kardeşlerimin mağduriyetini gidermek için gerekli girişimleri başlattık” dedi.

Akçakale Çadır Kent’te ne olmuştu?

Akçakale Çadır Kent’te yapılan ihale sonucu, ihaleyi alan firma 19 kişiyi işten çıkarması gerekirken 90 kişiyi kendisi belirleyerek işten çıkarmış, bunu üzerine işten çıkarılan işçilerin yol kapatarak eylem yapmaları kamuoyuna yansımıştı.

Önceki gün işçi temsilcileri AK Parti İl Başkanı Beyazgül’le görüşerek sorunlarını dile getirmişlerdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269