banner268

Akay “Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Akay mesajında "Milletçe bayram coşkusunu gönüllerimizde hissederken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde hissediyoruz.

Asırlardır barış ve adalete, sevgi ve hoşgörüye öncülük etmiş bir medeniyetin mirasçıları olarak geçmişte olduğu gibi bugün de bayram iklimini her yere taşımaya gayret edip, yaşanan acıları da sevinçlerimiz gibi paylaşmaya devam edeceğiz.

Bölgemizdeki siyasi çalkantılara rağmen, ülkemizin istikrar ve güvenini muhafaza etmesi, kalkınma, büyüme ve gelişme yolunda emin adımlarla ilerlemesi, toplumsal refahın ve barışın günden güne güçlenmesi, devletle millet arasındaki engellerin teker teker aşılması, milletimizin huzur ve refahı için her alanda gerçekleştirilen reformlar bayram coşkumuzu daha da anlamlı hale getirmektedir.

Savaşla ve yoklukla mücadele eden, zulüm gören dünyanın çeşitli ülkelerindeki Müslümanların da en kısa zamanda bu zulümlerden kurtulmalarını ve esenlik bulmalarını ümit ediyorum. Ülkemiz, dünyanın neresinde olursa olsun yoksul ve mazlum halklar için bir umut ülkesi konumuna yükselmiştir. Bizde, ülkemizde ve tüm dünyada barış ve adaletin tesisi için var gücümüzle çalışmaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin huzur içinde, ailesi ve tüm sevdikleriyle beraber rahmet ve şefkat dolu bir bayram geçirmesi temennisiyle Ramazan Bayramını tebrik ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17