banner268

Akay "kardeşlik ve dayanışma duygularının artmasına vesile olsun"

Milletvekili Akay, "İslam dininde mübarek sayılan Üç Ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır" dedi.
Milletvekili Akay mesajında, “Türkiye olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Tüm hain ve şer odaklarına karşı birlik beraberliğimizi bu mübarek günlerde daha da güçlendirmeliyiz. Terörle mücadelenin kahramanlarına, askerimize, polisimize bu gecede de hayır dualarımızı gönderiyoruz. Huzurumuz, barış ve istikrarımız için mücadele eden güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan yar ve yardımcı olmasını niyaz ediyoruz. İnsanlarımızın, Yaradan’a daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. İslam Alemi’nin ve hemşehrilerimizin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269