banner268

Yeni Kabineden Beklentimiz Yüksek

Şahin,“Yeni Hükümet Sistemi ile birlikte sistemi de yürütecek olan kabine açıklandı. Öncelikle hizmetlerinden dolayı eski bakanlarımıza teşekkür ediyor, yeni kabineye de başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Hükümet Sistemi ile birlikte vesayetçi zihniyet ve bürokratik devlet yapısının tarihin derin sayfalarına gömüleceğini belirten Şahin, “Yeni kabine liyakat ve ehliyet sahibi; sektörün içinden gelen, aileden siyaseti görmüş isimlerden oluşmuş. Bu isimlerin özellikle seçildiğini ve yeni hükümet sisteminin işleyişine uyum sağlayacaklarını düşünüyorum. Kendilerinden beklentilerimiz yüksek, özellikle yeni kabinenin ekonomi kurmaylarının, cari açık, enflasyon, istihdam, yüksek oran, kaynak bulma ve yüksek kur konularında ivedilikle hareket etmelerini bekliyoruz”

Şahin, “yeni sisteme geçmenin beraberinde getireceği bazı zorluklar da olacaktır. Geçiş ve uyum süreci gibi. Bu zorluklarla da uyumlu ekonomi yönetimi, güçlü hükümet, ekonomik - siyasi istikrar ve güven ortamı ile birlikte rahatlıkla aşılacaktır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAskonKabine
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269