banner268

Ticaret Odasının Görevini OSB Yapıyor.

Şanlıurfa'da istihdamı arttırmak için çalışması gereken başta Şanlıurfa Ticaret Odası olmak kaydı ile bir STK'lar yemek organizasyonları ile gündemde kalmayı sürdürüken Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu'nun yabancı yatırımcıların Şanlıurfa'ya gelmesinin getirilmesi istihdam yaratılması gayesi ile gece gündüz emek vermesi Şanlıurfalılar tarafından takdirle karşılanıyor.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin bu manada üstün bir çaba sergilediğine dikkat çeken iş adamları görüşlerini şöyle dile getirdiler ; "İstahdam arttırılması için gayret göstermesi gereken kurumlar maalesef bu konu üzerinde durmayıp temsil ve ağırlamadan başka proje ortaya koyamamaktadırlar. Şanlıurfa'nın ticaretine ve sanayisine tön vermesi gereken ŞUTSO başta olmak üzere STK'larımız sadece tabelalarında Şanlıurfa'yı kullanıyorlar.

İstihdam arttırılması için hiç bir somut projeleri yok.Buna karşılık OSB Müdürü sayın Yunus Emre Aksu ve ekibi gece gunduz demeden biz yatırımcıları teşvik ederek Şanlıurfa'ya yatırım yapılması için her türlü olanağı ve desteği sağlıyorlar" diyerek OSB Müdürü Aksu'yu bu anlayışından dolayı tebrik ve takdir ettiklerini vurguladılar.

Bizlerde Şanlıurfa kamuoyu olarak OSB Müdürü Yunus Emre Aksu'nun bu başarılı çalışmalarının başta Şanlıurfa ticaretine yön vermesi gereken kurumlardan ŞUTSO ve diğer STK'lara örnek olmasını dilerken bir Şanlıurfalıdan daha fazla Şanlıurfa'nın gelişmesi ve kalkınması için çaba gösteren OSB Müdürü Yunus Emre Aksu'yu tebrik ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269