banner268

ŞANLURFADAN ULUSLARARASI BAŞARI ÖYKÜSÜ

Şanlıurflı hemşehrimiz, iş insanı Halil BAGIBAN 'ın kurduğu GÜRBAG şirketi yaptığı işler ile kısa zamanda adından ülke genelinde söz ettirdi.

Yurt içi ve yurt dışında yaptığı projeler ile hem ülke ekonomisine,hemde istihdama büyük katkı sağladı.

Son olarak yurt dışında iş yapan Türk firmaları arasındaki başarısı ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başarı ödülune layık görülen GURBAG Grup yapılan törende GURBAG yönetim kurulu başkanı Halil BAGIBAN ödüllerini bizzat Cumhurbaskanımızın elinden aldı.

Özellikle Şanlıurfalılar bu ödüle layık görülen GÜRBAG şirketinin sahiplerinin Sanlıurfalı olması dolayısı ile gururlandıkları dikkat çekti.

Şanlıurflılar GÜRBAG grubun aldığı bu uluslar arası başarı ödülü ile ilgili duygularını şöyle dile getirdiler;
"Aslında bir Şanlıurfa markası olan GÜRBAG GRUP'un uluslararası bir başarı çizgisine ulaşmış olması biz Urfalıları gurulandırmıştır.

Özelikle bu başarı ödülünü hemşehrimiz sayın Halil BAGIBAN'in Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden almış olmasına ayrıca bizler için bir övünç vesilesi olmuştur.

GÜRBAG GRUP'un bu başarısında emeği geçen başta yönetim kurulu başkanı hemşehrimiz Halil BAGIBAN olmak üzere tüm GÜRBAG GRUP'un çalışanlarına yöneticilerine teşekür ederken bu başarılarının kat ve kat artarak devam etmesini temenni ediyoruz"diyerek GÜRBAG GRUP'un Şanlıurfanın bu alanda gururu olduğunu soylediler

Anahtar Kelimeler:
Gürbağ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17