banner268

Pınarbaşı Taş Konak'tan Dolar'a Tokat

Taş Konak İşletmesi Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Erbülbül,"Türkiye Ekonomisine başlatılan saldırının önlenmesi için başlatılan "Dövizini bozdur,Oyunu Boz" sloganı ile başlattığımız kampanya süresince dövizini bozduran ve fişini ibraz eden hemşehrilerimizi sıra gecemizde ücretsiz olarak ağırlayacağız" dedi.

Erbülbül açıklamasında,"Son günlerde iç ve dış güçlerin ülkemize yönelik ekonomik saldırısı karşısında bizde işletme olarak çorbada tuz misali bir kampanya başlattık. "500 Dolar bozduran hemşehrilerimiz işletmemizde düzenlenen sıra gecesinde ücretsiz olarak ağırlanacaktır.1000 Dolar bozduran hemşehrilerimiz ise konağımızda bir gece ücretsiz misafir edilecektir.Herkese sesleniyorum dolarlarınızı bozdurup makbuzunuzu alın konağımızda sizleri ağırlayayıp misafir edelim.

Bozduracağınız her dolar dış güçlerin oyununu bozacaktır.Bu ülke parçalanamaz.Bu Millet gerektiği zaman tek yumruk olacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17