banner268

‘Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’nin Bir Yatırım ve Ticaret Merkezi Olarak Sunduğu Fırsatlar’

ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, bir ticaret ve yatırım bölgesi olarak Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti tanıtılarak katılımcılara eyalette, yatırım yapma süreci anlatıldı.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’in açılış konuşmasını yaptığı seminerde, Almanya Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Ekonomik Kalkınma Ajansı (Nrw.İnvest Germany) Türkiye Müdürü Dr. Adem Akkaya, Nrw.İnvest’in çalışmaları hakkında bilgi verirken, eyaletin ekonomik durumu, yatırım imkanları hakkında bir sunum yaptı. Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’nin Türk firmalarının Avrupa merkezi olduğunu kaydeden Dr. Adem Akkaya, sunum sonrasında katılımcıların soruları yanıtladı.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ditekçi, Selçuk Karakuş, Meclis Üyesi E.Sabri Akaltun, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak ile yatırımcı ve işadamlarının katıldığı toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutsoAlmanya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17