banner268

GÜLDAL: SON ÜRÜN TESLİM EDİLENE KADAR TMO İŞ YERLERİ AÇIK OLACAK

TMO'dan yapılan açıklamada;

"Hububat alım fiyatlarının açıklanmasının ardından yoğun bir döneme giriş yapan Kurumumuz, Kurban Bayramı’nda da görevi başındaydı. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Ahmet GÜLDAL da özveriyle çalışan TMO personelini yalnız bırakmayarak hem onlarla bayramlaşmak hem de alım faaliyetlerini ilk elden yönetmek için alım noktalarına birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Genel Müdürümüz GÜLDAL,  ziyaretleri kapsamında 29 Haziran ve 2 Temmuz tarihleri arasında Balıkesir, Bursa, Çanakkale, İzmir, Aydın,  Denizli ve Afyon’daki iş yerlerimizi ziyaret etti.

4 günlük ziyaret programında ilk olarak Balıkesir Başmüdürlüğü ve Biga iş yerine giden GÜLDAL;  bayramın 2. gününde görev başında olan, alım yapan TMO personeline kolay gelsin dileklerini ileterek bayramlarını tebrik etti.

Daha sonra Lapseki Belediye Başkanı Sayın Eyüp YILMAZ, Encümen Üyeleri ve Ziraat Odası Başkanı ile bölgedeki hububat alım yer ve tarihlerini planlayarak Sayın Başkanlara ilgi ve destekleri için teşekkür etti.

Buradan Çanakkale Şube Müdürlüğüne geçen Genel Müdürümüz, mesai yapan personel ile bayramlaşarak işlerinde başarılar diledi.

Ziyaretinin ikinci gününde Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Sayın Can Ata TAN, Meclis Başkanı Sayın Recep GÜNGÖR ve Meclis Üyeleri ile görüşmeler yapan GÜLDAL; hububat piyasası hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bandırma'da kullandığımız 110 bin ton kapasiteli, modern depolama tesisini inceleyerek bölgeye önemli katkı sağlayan tesiste geçici alım yerlerinden alınan ürünlerin muhafaza edileceğini belirtti.

Daha sonra Karacabey Tesisli Ekibimizi ziyaret eden Genel Müdürümüz, hububat alımına yoğun bir şekilde devam edildiğini dile getirdi. Daha sonra Susurluk Ticaret Borsası Başkanı Sayın Sefer GÖÇER ve Ziraat Odası Başkanı Sayın Özkan GÜRKÖK ile bir araya gelen GÜLDAL, “Başkanlarımızla yeni başlayan hasat ve alım planlamamızı konuştuk. Temmuzun ilk haftası Susurluk Ticaret Borsası depolarında alıma başlıyoruz.” dedi.

Balıkesir Merkez iş yerimizde alım yapan personelimiz ve ürün teslim eden üreticilerimizle bayramlaşan Genel Müdürümüz, personele işlerinde kolaylık, üreticilere ürünlerinde bereket temennilerini iletti.

Buradan Bergama’ya geçen GÜLDAL “Bergama'da son iki yıldır hububat alımı yapıyor ve aldığımız ürünleri İzmir Merkez depolarımıza taşıyoruz. Bergama alımlarımızda bize her zaman destek olan Ziraat Odası Başkanı Sayın Nuri TAŞKIRANOĞLU'na teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyaretlerinin üçüncü gününde İzmir Işıklar Tesisine giden Genel Müdürümüz  “Günlük 1500 ton alım yapan personelimize teşekkür ediyorum. Üreticimiz İrfan EKEN'e ve tüm kullanıcılarımıza bereket diliyor, bayramlarını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı. Daha sonra Söke Tesisli Ekibimizi ziyaret ederek personelle bir araya geldi.

Bir sonraki durağı Aydın Şube Müdürlüğümüz olan Genel Müdürümüz, burada alım yapan personel ve ürün teslim eden üreticilerle görüştü. Bayramda mesai yapan personelimize teşekkür ederek çiftçilere bereketli bir sezon diledi.

Daha sonra TBMM KİT Komisyonu Başkanı Sayın Mustafa SAVAŞ ve Aydın Milletvekili Ömer ÖZMEN ile bir araya gelen GÜLDAL, Aydın Tariş alım noktasında üreticilerle buluştu, bayramlaştı ve alım faaliyetlerimizi inceledi.

Programının son gününde Denizli Başmüdürlüğünü ziyaret eden Genel Müdürümüz, hasadın yeni başlayacağı Denizli ve ilçelerindeki alım merkezlerini inceledi ve depo planlamalarını görüştü. Denizli Başmüdürlüğü tesislerinde modernizasyon çalışmalarını incelerken ürün teslim eden üreticiler ile temaslarda bulundu.

Son olarak Dinar iş yerine ziyarette bulunan Genel Müdürümüz, 2 Temmuz itibarıyla burada alım faaliyetlerinin başladığını duyurdu. İş yeri personeline kolaylık ve başarı, üreticilere bereket dileklerini ileterek son ürün teslim edilene kadar TMO iş yerlerinin açık olacağını kaydetti.

Genel Müdürümüze ziyaretlerinde İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Fatih KAYA ile Alım ve Muhafaza Dairesi Başkanı Gökhan GÜRBÜZ eşlik etti."

Anahtar Kelimeler:
TMOAhmet GÜLDAL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269