banner268

ŞANVAK’dan Müjde

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı E. Korgeneral Mustafa Kemal ALATAŞ;

Öğrenci bursu için, Şanlıurfa Vakfına 2023-2024 öğretim yılında Ankara ve Ankara dışından yazılı, e-posta ve şifahi olarak çok sayıda müracaat olmuştur. Yönetim Kurulunun yoğun çabaları ve hayırseverlerin katkılarıyla Vakfımız tarafından Şanlıurfalı öğrencilerimize burs verme imkanı doğmuştur.

Vakıf Genel Merkezinde ŞANVAK burs komisyonunca yapılan yüz yüze mülakat değerlendirmeleri sonucunda; Vakıf Burs Yönergesi ve imkanlar çerçevesinde 300 Şanlıurfalı öğrencimize burs verme kararı alınmıştır.

Burs almaya hak kazananların isimleri https://www.sanliurfavakfi.org.tr adresinde yayınlanmıştır. 2023-2024 öğretim döneminde verilecek burslar 15 Kasım 2023 tarihinden itibaren öğrencilerimizin hesaplarına yatırılacaktır.

Vakıfımızdan burs almaya hak kazanan veya kazanmayan öğrencilerimize her konuda maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirtir 2023-2024 öğretim döneminde sevgili öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ayrıca, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için verilen burs kampanyamıza, destek olan tüm hayırseverlere ve basın mensuplarımıza ŞANVAK Yönetim Kurulu olarak sonsuz teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler:
şanvakAnkara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17