banner268

Şanlıurfa Vakfı’ndan Üniversite Öğrencilerine Burs

ŞANVAK, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında ihtiyaç sahibi ve başarılı Şanlıurfalı ve Şanlıurfa kütüğüne kayıtlı lisans öğrencilerine burs vereceğini duyurdu.Şanlıurfa Vakfı (ŞANVAK), Şanlıurfalı ve kütüğü Şanlıurfa’da bulunan ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında burs vermeye devam edeceklerini duyurdu.

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Alataş, 2019 yılından itibaren 608 Şanlıurfalı üniversite öğrencisine vakıf olarak burs verdiklerini belirtti.

Alataş, yazılı açıklamasında, “ŞANVAK Yönetim Kurulunun çabaları ve hayırsever hemşerilerimizin desteğiyle, Vakfımız 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında ihtiyaç sahibi ve başarılı ‘Şanlıurfalı ve Şanlıurfa Kütüğüne Kayıtlı Lisans Öğrencilerine’ burs vermeyi kararlaştırmıştır” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
şanvakBurs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17