banner268

Milletvekili Yazmacı "Viranşehirli çocuklar artık okullarına daha güvenle gidecek"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı;

Viranşehirli çocuklar artık okullarına daha güvenle gidecek.

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada Viranşehir ilçemizde yaşanan okul yolu sorununu fark edince hafta sonu belediye yetkililerimizle Anıt Mahallesini ziyaret ettik. Çocukların daha kısa mesafe ve daha güvenli bir yol kullanabilmesi için şahıs arazilerin bir kısmının kullanımı gerektiği tespit edildi.

Arsa sahipleri ile yaptığımız görüşmelerde sağ olsun hepsi duyarlı davrandı ve geleceğimiz çocuklarımızın kullanımı için arsalarından fedakarlık gösterdi. Belediye ekiplerimiz Viranşehir Belediye BaşkanımızSalih Ekinci talimatıyla yol çalışmalarına başladı.

Duyarlı davranarak çocuklarımız için arsalarından pay veren her bir vatandaşımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Zaman kaybetmeksizin yol yapımına başlayan belediye ekiplerine teşekkür ediyorum.

Bölge sorunlarına çözümü hep birlikte üretmeye devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17