banner268

MESLEKİ EĞİTİMDE SEKTÖREL İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISINA DAVETLİSİNİZ

Toplantı, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Alman Kalkınma Bankası tarafından Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile uygulanan Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi ve Şanlurfa’da mesleki eğitimin mevcut durumu ve çözüm önerilerinin masaya yatırılacağı Mesleki ve Teknik Eğitim Çalıştayı kapsamında düzenlenecektir. Toplantıda iş dünyası ve meslek örgütleri temsilcileri ile mesleki eğitimde iş birliğine yönelik fikir alışverişinde bulunacaktır. Sektörün insan kaynağı ihtiyaçları, meslek liseleriyle iş birliği modelleri ve istihdamın artırılması için görüş ve öneriler alınarak raporlanacaktır.

Toplantıda protokolün açılış konuşmalarının ardından, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa’da mesleki eğitime ilişkin yapılan çalışmalar aktarılacaktır. Sonrasında MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sayın Ali KARAGÖZ’ün moderasyonunda sektör temsilcileri ve Mesleki ve Teknik Eğitim okul yöneticileri ve öğretmenleri tarafından özel sektör ve mesleki eğitim iş birliğinin geliştirilmesi için istişare oturumu düzenlenecektir. Diğer tarftan Mesleki ve Teknik Eğitim Çalıştayı yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirilecektir.

Basın temsilcilerini toplantıda aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Toplantı Tarihi: 05 Mart 2024

Toplantı Programı:

09.30 - 10.00

Kayıt ve Karşılama

10.00 – 10.30

Protokol Açılış Konuşmaları

10.30 – 11.00

Sunumlar

  • Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi Tanıtım Sunumu
  • Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sunumu

11.00 – 13.00

  • Sektör Temsilcilerinin Eğitim ve İstihdam Açısından Mesleki ve Teknik Eğitim Hakkındaki Görüş ve Önerileri (Balo Salonu)
  • Mesleki ve Teknik Eğitim Çalıştayı Yuvarlak Masa Toplantıları (Halfeti Salonu)

Toplantı Yeri: Hilton DoubleTree Şanlıurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269