banner268

Fakıbaba: "Okul Sayısı 4 Kat Arttı"

Fakıbaba, Şanlıurfa Öğretmenevi'nde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve müftülük personeli için düzenlenen iftar programında, partisinin iktidarları döneminde her alanda büyük gelişmelerin yaşandığını söyledi. 
Türkiye'nin genç nüfusunun iyi eğitilmesinde öğretmenlere büyük görevler düştüğünü ifade eden Bakan Fakıbaba, gelecek dönemin başarılı gençlerin elinde şekilleneceğini dile getirdi. 
Eğitim kalitesinin artırılması için gelecek dönemde daha fazla çalışacaklarını vurgulayan Ahmet Eşref Fakıbaba, şöyle konuştu: 

"Cumhuriyet döneminden AK Parti iktidarına kadar Şanlıurfa'da 5 bin 213 okulumuz varken, bu sayı 2018 sonunda 20 bin olacak. Şanlıurfa'daki okul sayısını AK Parti iktidarı döneminde 4 katı artırdık, bu müthiş bir başarıdır. Bizim gençliğimizde yeni okul falan bilmezdik, hep tek bir okulumuz vardı. Zannederdik ki okul hep bir tane ve hep öyle devam edecek. Şanlıurfa'da 2018'de kazandıracağımız derslik sayısı 4 bindir. Şu an 7 bin öğretmen eksiğimiz var, inşallah 5 bin de öğretmen atanacak." 
Fakıbaba, eğitimcilerin 24 Haziran seçimlerinde sandıklardaki görevini ise en iyi şekilde yapacağına inandığını da sözlerine ekledi. 
İftara, Vali Abdullah Erin, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Müftüsü İhsan Açık ile ilçe milli eğitim müdürleri ile ilçe müftüleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaOkul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17