banner268

Çiftçi Tübitak Bilim Fuarı’nın Açılışını Gerçekleştirdi

Öğrencilere bilimsel araştırma sevgisinin aşılanması amacını içeren ve 44 öğrencinin eserinin sergilendiği ‘TÜBİTAK Bilim Fuarı’ açılışı gerçekleşti. Şanlıurfa Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan fuar, Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Çifti’nin katılımı ile gerçekleşti. Fuarda konuşan Başkan Çiftçi, “Yerel yöneticiler olarak sadece işimiz belediye hizmetleri değildir. Toplumumuz, gencimiz, insanımız nerdeyse kendimizi orda bulmayı ilke edinmiş durumdayız. Bu düsturla hareket edip insanın olduğu her noktada kurum olarak var olmayı kendimize şiar edinmiş durumdayız. Gerek turizm sektöründe gerekse gençleri ilgilendiren özellikle yeni programların, yazılımların, teknokentlerin ve sanayi sitelerinin kurulduğu bu şehirde bizim çocuklarımızı hazırlamamız lazım. Genç kardeşlerimizi kutluyorum. İnanıyorum ki bu tempo, enerji ve dinamik güç gelecekte şehrimizi daha güzel yerlere taşıyacak” dedi.

Öte yandan  fuarın açılışına Başkan Çiftçi’nin yanı sıra eşi Sema Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Çadak, okul yönetimi ve veliler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaFuarTübitak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17