banner268

Bilim Küllerinden Yeniden Doğuyor.

Harran’daki buluşmaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, GAP İdaresi Başkanı Sadarettin Karahocagil, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Akademisyenler, Oda ve Kuruluş Başkanları ile birlikte İl Merkezi ve ilçelerde okuyan yaklaşık 350 öğrencimiz katıldılar.

Yaklaşan TÜBİTAK 4007 Şanlıurfa Bilim Şenliği öncesi öğrencilerin yaşadıkları topraklarda kendi tarihlerinin bilimle olan ilişkisini yakından görmeleri ve ona sahip çıkmaları gayesiyle Harran’daki buluşmada bir Açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bilimin Şanlıurfa’ya yakıştığını, bu toprakların bilimin ilk yükseldiği topraklar olduğunu, geleceğe doğru öğrencilerimizle birlikte bu tür organizasyonlarla bilimi sevdirip ülkemizin büyümesine katkı sağlamaların amaçladıklarını belirtti.

Tarihi Harran Üniversitesinde öğrencilerle tarihe yolculuk yapan protokol gezi sonunda öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiler.

Anahtar Kelimeler:
Mebşanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269