banner268

Batman'da Bilgi Evi ve EBA destek noktaları 6 ayda 150 binden fazla kişiye hizmet verdi.

Öğrenciler için uygun ders çalışma ve bilgiye kolay erişim imkanı sağlayan Batman Belediyesi, son 6 ayda 150 binden fazla öğrenciyi kütüphaneler, bilgi evleri ve EBA destek noktalarında konuk ederek bilgiye erişimlerini sağladı.

Belediyenin kontrolünde bulunan Pınarbaşı Ali Emiri ve Seyitler Kütüphanesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kontrolünde bulunan Ahmet Kaya, Petrolkent Çocuk Kütüphanesi ve  Yunus Emre kütüphanelerinde 6 aylık zaman dilimi içerisinde 150 bin 235 öğrenciyi misafir etti.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak öğrencilerin her kullanımından sonra mekanın dezenfektanlarla temizlendiğini ifade eden yetkililer; “Belediyemiz bünyesinde hizmet veren kütüphane ve bilgi evleri ile EBA destek noktalarında öğrencilerin rahat bir ortamda ders çalışmalarına hizmet sağlamaktayız. Covid-19 pandemisi nedeniyle öğrencilerin virüs bulaş riskini minimum seviyeye indirmek amacıyla büyük çaba sarf etmekteyiz. Öğrencilerin her geliş gidişlerinde ortamı dezenfekte etmekteyiz ve hijyen kurallarına uygun olarak sosyal mesafeli bir ortam sağlamaktayız” dediler.|

Anahtar Kelimeler:
Bilgi EviBatman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269